Légtérfertőtlenítés ózongenerátorral

Az ózon egy gáz halmazállapotú anyag, a legkisebb résekbe, repedésekbe is megtalálja magának az utat a padlótól a mennyezetig. Ahová bejut, ott garantáltan nem hagy maga után semmilyen mikroorganizmust, gombát, vírust, baktériumot.

Folyamatos fertőtlenítés, állandó ózonkoncentrációval

A szellőzőrendszerhez, vagy utólag kiépített csőhálózathoz fixen telepített ózongenerátoraink segítségével állandó fertőtlenítő hatást érünk el. Berendezéseink monitoring rendszerrel ellátottak, így egy előre meghatározott, folyamatos ózonkoncentrációt is fenn tudunk tartani. Olyan helységekben ahol folyamatosan több személy tartózkodik, az egészségügyi határérték alatt tartott ózonszinttel a fertőtlenítés behatási ideje növekszik ugyan, viszont fertőtlenítő hatása állandó marad! A NEUTROZONE által forgalmazott ANNIHILATOR rendszer sokoldalúsága jó megoldás lehet olyan helyeken, ahol naponta számos ember fordul meg huzamosabb időn keresztül.

NeutrOzone

FIGYELEM!

A kereskedelmi forgalomban kapható ózongenerátorok több, mint 95%-a rendkívüli kockázatot jelent!

A levegőből előállítható ózonkoncentráció mértéke mindig függ a levegő oxigéntartalmától, hőmérsékletétől, páratartalmától, így:

  • a túlméretezett légtérben egy alulkapacitált ózongenerátor nem fog megfelelően fertőtleníteni
  • a kis légtérben túlkapacitált ózongenerátor mérgezést okozhat

Ezzel szemben a NEUTROZONE által forgalmazott ANNIHILATOR berendezések mindegyikén szabályozható és mérhető az előállítható ózon mennyisége.


Mérhető
ózonmennyiség


Szabályozható
működés


Biztonságos
üzemeltetés


ANNIHILATOR eszközeink automata légszárító berendezéssel vannak ellátva, így az ózont előállító egység mindig azonos páratartalmú, száraz levegőből állítja elő az ózont. Szakembereink egy légtér állandó fertőtlenítéséhez szükséges ózonkoncentráció mértékét az EU által meghatározott egészségügyi határértékhez igazítják.

A száraz levegő adagolása nem ventilátorral, hanem membránszivattyúval történik ezért a kilépő ózon mennyisége a beállított mennyiségnek megfelelő és változatlan.

Az ózon előállítása zárt, speciális üvegcsövekben történik, melyeknek hatásfoka többszöröse a kerámia lapos (ellenőrizetlen minőségű) rendszerekhez képest.

Ezekre az alkatrészekre a gyártó 10 év garanciát vállal.


10 év garancia!

Többet szeretne tudni szolgáltatásainkról? Keressen bennünket!

Kapcsolatfelvétel

Ossza meg az oldalt!