Kereskedelem, vendéglátás, sport

Kereskedelem, raktározás, hűtőházak, vendéglátás, sport


Kereskedelem

Neutrozone


A bevásárlóközpontoklégterében egy időben akár több száz ember is tartózkodhat, amely a légtér folyamatos fertőtlenítését teszi szükségessé. A szellőzőrendszeren keresztül ózongenerátorainkkal szabályozható koncentráció mellett biztosítható a folyamatos légtérsterilizálás.

Link


Raktározás, hűtőházak

Neutrozone


A kereskedőtérbe kihelyezett termékek, élelmiszerek felületén előforduló baktériumok és kórokozók semlegesítését érdemes már a raktárakban és hűtőházakban megkezdeni. Az ózonos technológia megszünteti a raktárban lévő levegő és a tárolt élelmiszerek felületén előforduló baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, allergén anyagokat, szagokat és estleges oldószerek maradványait. Az eljárás környezetbarát módon, vegyszer nélkül, nagyteljesítményű ipari ózongenerátorral történik. Ezzel az eljárással jelentősen csökkenteni lehet zöldségek, gyümölcsök romlását, így eltarthatóságuk jelentősen megnő a raktározás és a szállítás során.

Link


Vendéglátás

Neutrozone


A vendéglátásban, szállodákban rengeteg ember fordul meg, ezért a fertőtlenítés kiemelten fontos. Az ózon jól alkalmazható éttermekben és bárokban a kellemetlen konyhai szagok semlegesítésére, szállodákban, idősotthonokban pedig a lakók egészségét szem előtt tartva, az emberi egészségre ártalmatlan, környezetbarát megoldás segítségével magas hatékonyságú, professzionális fertőtlenítés érhető el.

Link


Sport

Neutrozone


Az edzőtermek, fedett sportpályák, illetve öltözők szagtalanítása és fertőtlenítése kiemelten fontos! Az ózongenerátort a szellőzőrendszerbe kötve folyamatosan fertőtleníthetjük és szagmentesíthetjük helyiségeinket, illetve automatizálhatjuk annak működését a nyitvatartáshoz, forgalomhoz igazítva azt. Használata lényegesen sokoldalúbb, mint a kerámialapos generátoroké, mivel fejlett vezérléssel rendelkezik: teljesítményszabályzás, időtartam szabályzás, késleltetett indítás, valamint szekvenciális szabályzás, ahol a működési idő és a köztes szünet ideje is beállítható. Mobil és stabil üzemben is használható, ami azt jelenti, hogy a berendezést a fertőtleníteni kívánt helyiségben helyezzük el, vagy egy előre kiépített csővezeték rendszerhez tudjuk csatlakoztatni. A berendezéseket folyamatos monitorig rendszerrel is el tudjuk látni. Ennek célja, hogy egy előre meghatározott folyamatos ózonkoncentrációt is fenn tudunk tartani. Olyan helységekben ahol folyamatosan több személy tartózkodik, az egészségügyi határérték alatt tartott ózonszinttel a fertőtlenítés behatási ideje növekszik ugyan, viszont fertőtlenítő hatása állandó marad!

Link


NeutrOzone

Többet szeretne tudni szolgáltatásainkról? Keressen bennünket!

Kapcsolatfelvétel

Ossza meg az oldalt!